Utstilling med Paul Freud i Frankfurt

Frem til 16. april stiller Paul Brand ut flere verk på en utstilling i Frankfurt, Tyskland. Utstillingen er et sammarbeid med den britiske kunstneren Paul Freud, og er et resultat av en idé som ble til da de to møttes i London. Så er du i Frankfurt er utstillingen vel verd et besøk!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Paul Brand er en maler, grafiker og billedhugger. Brandt kom til Norge fra Sveits i 1964 og er å anse som en norsk kunstner. Han har utdannelse innen visuell kommunikasjon fra hjemlandet, og var ferdig utdannet i 1963. Hans første jobber var i reklamebyråer.

Brands gjennombrudd som kunstner kom i 1969 med en aluminiumsskulptur. Han har undervist ved NTNU og Statens kunstakademi. Brand har hatt mange separatutstillinger, både i inn- og utland.

Paul Freud is a painter currently in drawing phase. Lives in London, Rome & Naples. Planing for a significant Museum Show in Naples, Winter 2011 and the return to the States, Vashon Island in Spring 2012.

Grew up in north London in the thick of studio life. Painting and creative expression came as second nature to Paul from a young age.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

  • Kontakt:

    paul.brand??@gmail.com Postadresse: Tøyengt. 13, 0190 OSLO
%d bloggere like this: